Hoe het werkt

OfferteVerhuizer.nl biedt u de mogelijkheid om vrijblijvend in contact te komen met max. 6 verhuisbedrijven in uw regio. Onze offerte service is voor u geheel gratis en vrijblijvend!

Vergelijken loont de moeite!

Het vergelijken van offertes is raadzaam omdat u in sommige gevallen tot wel 20% goedkoper uit kunt zijn. Dit komt vooral door de koststructuur van de verschillende experts en kunnen sommige bedrijven bepaalde diensten nu eenmaal goedkoper aanbieden.

In 2 minuten uw aanvraag verzenden

U bent door gebruik te maken van onze offerte service in slechts 2 minuten klaar. Uw aanvraag wordt dan via onze partner naar max. 6 bedrijven in uw regio verzonden. Deze zullen u spoedig een offerte per mail opsturen of zullen als meer informatie benodigd is u eerst even bellen. Daarna zult u de offerte per mail ontvangen.

Besparen

U kunt op uw aankoop besparen door voor de beste offerte te kiezen (van de 6). Dit hoeft niet per se de goedkoopste te zijn. U kunt bijvoorbeeld bij de een na goedkoopste een betere garantieregeling krijgen. In dit geval heeft u voor het beste aanbod kunnen kiezen en bent u dus hoe dan ook goedkoper uit. Het vergelijken van het aanbod in uw regio heeft dus altijd voordelen.

Hoe werkt het dan precies?

Deze dienst werkt heel simpel. Met het offerteformulier kunt u gratis en vrijblijvend offertes opvragen bij verhuisbedrijven.

  1. Vul het formulier zo volledig mogelijk in
  2. Tot 6 specialisten doen u spoedig (en vrijblijvend) een voorstel
  3. U kiest voor de beste deal en bespaart op uw opdracht

Bent u niet overtuigd of vallen de kosten te hoog uit? Dan zit u nergens aan vast! Begin nu met het invullen van uw postcode.

 

Ja, stuur mij max. 6 aanbiedingen!